Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10 "trükk" amivel tuti a tiéd lesz!

 Fogalmad sincs, hogyan hívhatnád fel magadra a srác figyelmét? Egy kis magabiztossággal, és megfelelő stratégiával sikerülni fog.

Saját ötlet: Ha már beszélő viszonyban vagytok egyszóval "barátok" lettetek és már körbelül egy hete találkoztok mindennap nem feltétlen kettesbe hanem a haverjaival is, akkor a teendőd nem sok csak 1-2 napig ne találkozzatok.

Ebben segít: Ha ő is viszont szeret akkor hiányozni fogsz neki és csak rád fog gondolni és lehet már 2 nap után megkérdezi lennél e a barátnője. A lényeg hogy hiányozz neki akkor felkeres, rádír facebookon vagy bárhol.

Szerintem ez hasznos tanács volt ! Én is így vagyok vele egy hete találkozgatunk csak tegnap meg ma nem fogunk és nekem rohadtul hiányzik és nem tudom hogy én hiányzok e neki :/

1. A mosoly-trükk

Túl félénk vagy, nem mered megszólítani? Ez még nem jelenti azt, hogy fel kellene adnod! Próbáld ki ezt a hasznos trükköt: mosolyogj rá barátságosan a srácra, ha találkozol vele! De vigyázz, nehogy fintor legyen belőle, nevess rá teli szájjal!

Ezért működik: Mi történik ezután? Nagy meglepetésedre vissza fog mosolyogni – sőt, ha elég bátor, meg is szólít! A mosoly ugyanis kötetlen, mégis sokkal többet mond, mint az ezerszer lerágott ismerkedő szövegek. Azonnal pozitív hangulatot teremt – ezt pszichológusok bebizonyították –, ami pedig a sikeres flört legfőbb feltétele!

 

2. A mobil-kérdés

A csengőhangok idegesítőek. Nagyon hasznosak lehetnek azonban flört közben. Nem hiszed? Akkor várd ki a végét! Próbáld elcsípni egy telefonbeszélgetését. Persze ne hallgatózz, kizárólag a csengőhangra fülelj! Miután letette a telefont, dicsérd meg a dallamot és kérd meg, küldje át a te mobilodra is.

Ezért működik: No, leesett már? Megszerezted a mobilszámát, pedig nem is kérted tőle! Ha átjött a csengőhang, küldj neki egy sokat mondó SMS-t: „Köszönöm, nagyon kedves tőled. XXX” Nem telik el 3 nap, és jelentkezni fog nálad! Túl hosszú a 3 nap? Akkor hívd fel, és kérdezd meg, mit csinál a hétvégén!

 

3. A segíts-műsorszám

Következzék az ismerkedés klasszikusa: ejtsd le előtte „véletlenül” a táskádat vagy az újságjaidat. Most jöhet a legszebb mosolyod, és kérd meg: „Nem tudnál segíteni összeszedni a cuccaimat? Különben lekésem a buszt.”

Ezért működik: Valószínűtlen, hogy segítség nélkül otthagy... A fiúkban ugyanis ezzel a kéréssel azt az érzeted kelted, hogy rá vagy utalva a segítségükre. Ez pedig tetszik nekik. Ha segít neked, nem csak hogy jobban érzi magát tőle, de tudat alatt pozitív érzéssel kapcsolja össze azt az embert, akinek segített, azaz téged! Ha most még azt is megkérdezed, hogyan tudnád meghálálni a segítségét, gyorsan el fog felejteni mindent maga körül. Azt is, hogy te tulajdonképpen el akartad érni a buszt...

 

4. A stílus-stratégia

Egy csinos farmer, egy szexis póló és hozzá az a kényelmes tornacipő – a srácnak van ízlése. Ez azonban nemcsak a szemedet kényezteti, hanem könnyű flörtáldozattá is teszi a számodra. Menj oda hozzá, és mondd meg neki, hogy nagyon tetszik neked a farmere/cipője, és kérdezd meg, hol vette, mert azt gondolod, nagyon tetszene a bátyádnak is egy ilyen.

Ezért működik: Ez ismerkedési trükk volna? Bizony. Méghozzá elég rafinált. Ezzel ugyanis indirekt módon azt mondod neki, hogy jól néz ki. S hogy a bátyáddal hasonlítod össze, érettebbnek érzi magát. És melyik bók tetszene jobban egy srácnak? Biztosan szívesen el fogja mesélni neked, hol vette azt a ruhadarabot, így hamar újabb beszéd- és flört-téma kerül elő...

 

5. A zene-álarc

A legtöbb srác elég jól kiismeri magát zenei téren. Tudod, a te kiszemeltednek melyik a kedvenc stílusa? Tökéletes! Ezen információ birtokában ugyanis nagyon könnyen kikezdhetsz vele. Meséld el neki, hogy az unokatesódnak nem sokára születésnapja lesz, és szeretnél venni neki egy CD-t. Csakhogy szakértő segítségre, tanácsra lenne szükséged. Ő ugyanis megőrül a nu-metálért, a gangszta-rapért, stb... Totál „véletlenül” te épp nem ismered ki magad ebben a stílusban...

Ezért működik: Amint felteszel neki egy kérdést, amelyre nem lehet egyszerűen igennel vagy nemmel válaszolni, automatikusan felkelted a kíváncsiságát. Ezen kívül a zenei érdeklődése nagyon sok mindent elárul a fiú személyiségéről. Míg egyik bandát ajánlja a másik után, te teljes nyugalomban le tudod ellenőrizni, hogy egy hullámhosszon vagytok-e, vagy sem. Próbáld ki!

 

6. Az egyenes út

Miért ne lehetne egy bulin odamenni egy sráchoz, és megmondani neki, hogy feltűnt a mosolya, és hogy nagyon tetszik neked a viselkedése? Ettől ugyan először elég rendesen összezavarodik, de később annál jobb lesz rólad a benyomása. Egy tipp: A mondat után kanyarodj vissza a barátaidhoz, hogy legyen ideje összeszedni magát - és eltűnjön a zavar pírja az arcáról.

Ezért működik: Mit találnak szexisnek a fiúk a lányokon? A szép szemüket? A formás feneküket? Nem nyert! A 100xSzép közvélemény-kutatásából kiderül, hogy a fiúk a magabiztos lányokat kedvelik. Az elutasítástól való félelmed is alaptalan. Ha bókolnak egy fiúnak, az arra sarkallja, hogy ő is azt tegye...

 

7. A parti-program

A bulikon mindenki flörtöl és kikezd a másikkal, akivel csak tud! Ha épp nincs senkinél buli, akkor szervezz te egyet – például egy kerti partit, vagy egy jelmezes bulit! Írj neki külön meghívót, és írd a végére: „For cool Boys and sexy Girls only”. Majd add oda a kiszemelt srácnak. Egy ilyen meghívást biztosan nem fog tudni visszautasítani.

Ezért működik: Természetesen nagyon hízelgő neki, hogy szeretnéd, ha egy olyan „cool Boy” is ott lenne a bulidon, mint ő. Biztosan nem fogja kihagyni a lehetőséget. Te pedig tuti, hogy nem fogod futni hagyni, mert tökéletes vendéglátóként foglalkozni, beszélgetni fogsz vele, ugye? Már előre is sok sikert kívánunk a flörthöz!

 

8. A nézz ide-trükk

A barátnőiddel ott vagy a strandon, és felfedezel egy helyes srácot a közeledben lévő törölközőn. A nap éget, tehát ne feledkezz el a védekezésről! Krémezd be a lábad és a hasad naptejjel. Kérd meg a barátnődet, hogy kenje be a hátadat is. Hagyjatok elég időt, hogy a mellettetek napozó srác is észrevegye, mit is csináltok éppen. Néz titeket? Akkor mosolyogj rá, és kérdezd meg, nem kér-e a krémedből. Bingó! Létrejött az első kontaktus.

Ezért működik: Azt biztosan te is tudod, hogy a srácok szeretik nézni, ha egy lány szexisen bekrémezi magát. De csak azzal adod meg neki az esélyt, hogy beszélgetni kezdjen veled, hogy felajánlod a naptejedet: biztosan meg fog kérni, krémezd be a hátát. A testkontaktus bizalmat sugároz – íme a flört egyik aranyszabálya!

 

9. A Facebook módszer

Az internet a legjobb flörtterület! Próbáld megszerezni a teljes nevét. Kérdezd meg az egyik haverját, talán elárulja neked. Utána pedig ülj le a gép elé: írj neki egy lökött üzit és vedd fel vele a kapcsolatot. Tedd azt is hozzá, hogy örülnél annak, ha ő is küldene neked hasonló vicces leveleket, és várd meg, mi történik...

Ezért működik: Biztosan nem tart sokáig, míg válaszol - tuti, hogy van pár vicces képe vagy sztorija a számítógépén. Te pedig könnyedén használhatod a válaszát arra, hogy válts vele pár mailt. Az üzik flört-előnye: a fiúk a levelezés közben sokkal bőbeszédűbbek, lazábbak, mint „élőben”, négy szem között. Az sem elhanyagolható szempont, hogy írás közben gyakran kevésbé félénkek, így talán már nem is áll semmi az „igazi” randi útjában...

 

10. A „tippeld meg a nyertest”-játék

Éppen a haverjaival focizik a parkban a srác, akire szemet vetettél? Akkor irány a pálya - de a barátnőd mindenképpen kísérjen el. Álljatok a játéktér mellé, és nézzétek végig a meccset. Amint lehetőség adódik, menj oda a kiszemelt sráchoz, és mondd el neki, hogy most fogadtál a barátnőddel, ki nyeri meg a mérkőzést, és természetesen te arra tippeltél, hogy ő és a csapata fog nyerni.

Ezért működik: Az ilyen fogadás nem csak felturbózza a harci szellemét, hanem felkelti az érdeklődését is irántad. Ezzel a szöveggel ugyanis indirekt módon azt üzened neki, hogy tehetségesnek, igazi nyerő típusnak tartod. Mindenesetre a játék végén joggal várja el, hogy meghívd egy frissítő italra, elvégre megnyerte neked a fogadást. Ugye, ez nem jelent problémát?
 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Augusztus >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Statisztika

Online: 1
Összes: 172388
Hónap: 936
Nap: 18